Salutació del President del Senat 2012-2013

Benvingut/benvinguda a la pàgina web del Senat de la JCI Catalunya.

Tinc l’honor de presidir aquesta organització des del gener de 2012 i en aquest mandat afrontem reptes importants pel seu futur.


Les senadores i els senadors de la JCI a Catalunya fins ara no comptem amb una associació que ens aplegui, ni amb una mínima estructura jurídica que ens permeti actuar amb plena autonomia i sobirania.


Per això, un dels reptes d’aquesta presidència, anunciat en el programa d’actuació que va ser refrendat en la seva elecció, és el de poder aprovar uns Estatuts que serveixin per crear l’Associació de Senadors de la JCI de Catalunya, seguint l’exemple de l’ASE (Associació del Senat Europeu) o dels Senats de les diferents organitzacions estatals de la JCI.


Aquesta web vol ser l’enllaç entre la junta i tots vosaltres, i per això, us esperono a entrar-hi i a deixar els missatges o comentaris que cregueu convenients, i a la vegada, publicar totes les activitats que organitzeu com a senadors a les vostres organitzacions locals.


Mantenir els valors que configuren la Jove Cambra, ajudar als actuals júniors en el seu treball, quan ho creguin, i fomentar l’amistat i la companyonia entre tots els senadors i senadores de les diferents èpoques, són altres fites que volem aconseguir mitjançant la feina del dia a dia i gràcies també a tots vosaltres.


Benvinguts a la pàgina del Senat i com sempre sapigueu que podeu comptar amb aquest President.


Una  salutació júnior.

 

Antoni Prat Camps

President del Senat de la JCI Catalunya

Senador JCI 53.594