Serveis i avantatges per als socis

 


Vols tenir per a la teva empresa o associació una web com senadors.org?

Per fi un sistema web de gran qualitat, totalment administrable per usuaris sense coneixements tècnics, publica les teves noticies corporatives, informació de productes i serveis, novetats, etc. sense dependre de cap tècnic i des de 25 euros mensuals (segons el pla escollit).

Pots triar entre fer-te-la tu mateix o que nosaltres te la fem i tu fas els canvis.
Provar no et costarà res, obre el teu compte gratuït des d' aquí i experimenta, t'encantarà.

Serveis d'Internet. Web sites, aplicacions interactives, hosting, promoció a la xarxa, disseny corporatiu.

Web sites per immobiliàries, empreses comercials, manufactureres, de projectes... Hosting amb base de dades, 10 emails, domini.com gratuït durant el primer any.


Nou acord signat des de JCI Catalunya amb els Hotels Zenit, per benefici de tots els juniors i senadors de la nostra entitat.
Els beneficis que ens ofereix aquesta prestigiosa cadena hotelera és tant a nivell individual com a nivell empresa, amb descomptes del 10% per reserva d'habitacions i salons.
Podeu consultar els seus hotels a la web :  http://www.zenithoteles.com/ i per beneficiar-vos dels descomptes, només cal que entreu a ACCESO CLIENTES, on trobareu el logo de JCI Catalunya. Clicant aquí, només cal introduir la clau d'accès : JCICATALUNYA (en majúscules i tot seguit) i ja accediu a la plana de les reserves.

Nou acord signat des de JCI Catalunya amb les Assegurances AXA, per benefici de tots els juniors i senadors de la nostra entitat.
Els beneficis que ens ofereix és tant a nivell individual com empresa, amb descomptes importants que van des del 10 al 40%, en salut, incapacitat, vehicles, ... etc.  
Podeu consultar la web : www.maresmeassessors.com (correduria de AXA) o poseu-vos en contacte amb en Toni Fernandez : toni@maresmeassessors.com   (indicant que sou membres de JCI). Aquesta empresa, ens ofereix també la possibilitat de fer cursos i formacions en temes relacionats amb les assegurances : re-negociar hipoteques, fiscalitat dels plans de pensions, pros i contres de les mutues de salut,

Oficina Vodafone: Fes del teu mòbil el teu número fixe
No perdi cap trucada, amb el seu número fixe en el seu dispositiu mòbil.

Ara amb OFICINA VODAFONE + PLANES MES no perdràs cap trucada perquè duràs el teu nombre fix sempre amb tu, i a més gaudiràs d'una tarifa plana de trucades a fixos nacionals, més una tarifa plana de trucades internes més tots els serveis d'una centraleta; com transferència de trucades, marcació per extensió curta, trucada en espera, cua de trucades, desviaments gratuïts. Com una centraleta d'última generació però sense cables.
Descompte del 10% a la factura per a membres de les Joves Cambres. +info
Ara que s'apropen els Nadals, MAELAN ens ofereix un 10% de descompte en tots els seus productes de regal d'empresa.

10% de descompte en totes les comandes, ja sigui regal, tèxtil o trofeus i plaques, per a senadors i júniors, tant a nivell particular com d’empresa, i pel Senat de JCI Catalunya, Joves Cambres locals i JCI Catalunya. Només cal identificar-se com a tal per a obtenir el descompte. L’adreça de la web és: www.maelan.com.